ChainCargo Spoedzendingen

chain cargo

voor full truck loads?

hoe werkT

Met een focus op direct transport, dus (urgent) koerierswerk of full truck loads, geven wij verladers meer inzicht en controle.

Ons systeem koppelt jouw transport aan een vervoerder die op dat moment het meest efficiënt en dus ook het meest duurzaam dit transport kan verzorgen. Dit doen we door gebruik te maken van bestaande capaciteit die dagelijks op de Europese wegen beschikbaar is.

Al is je vracht nog zo groot of complex, ons brede netwerk van vervoerders garandeert op elk moment van de dag beschikbaarheid en vervoersmogelijkheden in heel Europa.

BOEKINGSPROCES

platform-frank5.png
ChainCargo bevestig order
ChainCargo track app

1 - PLAATS EEN ORDER OF VOER EEN FAST LANE IN

Voer je gegevens, verzendinformatie en tijden in. Als je regelmatig verzendt, geef je aan wat je fast shipping lanes zijn. Gegevens daarvan en vaste prijzen worden in je dashboard opgeslagen. Wij maken het super makkelijk. Nooit meer iedere keer alle pick-up en drop-off gegevens handmatig invoeren.

 

2 - KIES HET JUISTE TRANSPORTMIDDEL

In plaats van eerst de vrachtgegevens in te voeren, kies je een transportmiddel dat het meest geschikt is voor betreffende zending. Als je bij het boeken van FTL-services meer dan 33 pallets te verzenden hebt en dus meerdere trailers nodig heeft, kan je met één klik meerdere trailers tegelijk aanvragen.

 

3 - BEVESTIGEN

Als je akkoord gaat met de prijs en pick-up- en drop-offtijden, klik dan op bevestigen. De vervoerder wordt dan toegewezen!

 

4 - CARRIER WORDT GESELECTEERD

Nadat de vervoerder is toegewezen, krijgt u direct toegang tot de live track & trace functie. Zo kan je je zending live volgen tot deze is afgeleverd.

5 -GEEN REGISTRATIEKOSTEN OF MAANDELIJKSE FEES

Je betaalt slechts voor de het transport.

waar vervoert chain cargo FTL?

FTL-europe-mail-infographicsZT.jpg

Overal!

Wij regelen binnenlandse en grensoverschrijdende zendingen. Waar jij of jouw vracht zich ook bevindt, wij hebben het juiste transportmiddel voor jou beschikbaar!

FTL Trailer (Zeilentrailer / Kastenwagen) – 19-33 pallets

ChainCargo book a demo

groot netwerk

Als ChainCargo hebben we een groot netwerk van transportbedrijven en dus een grote transportcapaciteit met een hoge beschikbaarheid van alle soorten vrachtwagens en professionele chauffeurs.

TRANSPARant

Meerdere FTL-boekingen, een snelle offerte en track & trace geven u volledige controle over het gehele verzendproces. Volg uw vracht live totdat deze is afgeleverd.

boxtruck.jpg

BESTAANDE TRANSPORT-

CAPACITEIT

Wij maken gebruik van bestaande transportbewegingen waardoor wij het transport van je vracht sneller en tegen lagere kosten kunnen aanbieden.

VOORAL 

eenvoud

Regelmatig verzenden van A naar B? Vooraf afgesproken vaste tarieven voor fixed shipping lanes. Het is niet nodig om elke keer handmatig ophaal- en afleveradressen in te voeren bij het boeken van transport.

 

wil je ook FTL vervoeren met chain cargo?

neem dan nú contact met ons op!

CHAIN CARGO | OPTIMAAL RENDEMENT UIT BESTAANDE TRANSPORTBEWEGINGEN