Zoeken
  • ChainCargo

Omzet 2020 al in de eerste 4 maanden 2021 geëvenaard!

BREAKING NEWS!

Nieuwe tools, nieuwe klanten, nieuwe features. Dit bij elkaar heeft gezorgd voor een spectaculaire groei van ChainCargo in relatief korte tijd.

De omzet van ChainCargo is in de eerste vier maanden dit jaar met maar liefst 1939% gestegen in vergelijking met de eerste vier maanden van 2020.

Basis van dit succes is onze ambitie om de efficiëntie van transportactiviteiten te vergroten en onze innovatieve oplossingen om dit te realiseren.

Met steeds meer toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren gaan we langdurige partnerships aan, wat aantoont dat we in staat zijn om ruimschoots te voldoen aan de behoeften van de huidige marktleiders. Tegelijkertijd hebben we onze diensten uitgebreid en zijn we in heel Europa actief op de FTL-markt.

Dit had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder onze development- en engineeringsteam die in relatief korte tijd een aantal nieuwe functies aan het ChainCargo-platform en de carrier-app hebben toegevoegd!


We zien een aanzienlijke toename van vraag in de logistieke sector.


Transportbedrijven zijn op zoek naar eigentijdse oplossingen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en tegelijkertijd duurzaam te ondernemen. Om deze groeiende vraag bij te houden en de hoogste kwaliteit van onze producten en service te garanderen, hebben we dit jaar al negen nieuwe enthousiaste ChainCargo-leden aan ons team toegevoegd.

Zo zijn wij helemaal klaar om deze stijgende lijn door te zetten!