Zoeken
  • ChainCargo

Interview met Cargo Gemini

Een goede samenwerking met koeriers heeft ChainCargo hoog in het vaandel staan. Deze week lees je een kort interview met een van de koeriers uit het netwerk; Ron van Cargo Gemini. Ron is een aantal maanden onderdeel van het ChainCargo netwerk en wil zijn ervaringen graag delen.

'Gebruikmaken van ChainCargo doet een koerier goed.'

Ron - Cargo Gemini

Hoe ben je met ChainCargo in aanraking gekomen?


Dat was eigenlijk vrij eenvoudig, ik werd door ChainCargo gebeld. In de eerste instantie dacht ik 'Het volgende platform in de rij van duizenden'. ChainCargo stuurde mij de voorwaarden en toen ik nog een keer werd gebeld heb ik mezelf aangesloten, met het idee dat ik wel zou zien wat het gaat brengen. Er was in ieder geval al vanaf het begin persoonlijk contact.


Eerst was je sceptisch en waarom ben toch de samenwerking aan gegaan?


Ik wil graag iedereen een kans geven. Het contact met ChainCargo was vanaf het begin prettig en concreet, dat was de doorslag om toch samen te werken. Daarbij ziet de app er netjes uit en doordat het contact goed was, had ik meteen het gevoel dat ik de mensen achter het bedrijf ken, en dat vind ik altijd heel belangrijk.

Wat vind je tot nu van de samenwerking?


Dat gaat erg goed. Als er problemen zijn dan word daarover gesproken. Wat ook een belangrijk onderdeel is van mijn vertrouwen is de betaling, dat gaat gelukkig ook voorspoedig.

Waar zit voor jou de meerwaarde?


We werken nu een paar maanden samen. Ik blijf de app aanzetten en rijden voor ChainCargo omdat ik wekelijks ritten heb. Daarbij hou ik zelf de vrijheid om een rit te accepteren of te weigeren. Ik word nergens toe gedwongen. Als ik een keer nee zeg dan kijkt ChainCargo mij daar niet op aan. Die vrijheid wil ik houden, daarom ben ik zelfstandige geworden.


ChainCargo was niet het eerste platform wat ik gebruik en ik had wat slechte ervaringen waardoor ik in de eerste instantie terughoudend was over het gebruik van ChainCargo.

Wat verwacht je van de toekomst?

Eigenlijk niet veel meer dan nu. De samenwerking en het contact moet zo blijven, hou het persoonlijk.


Ben je anders over werken met platformen/app gaan denken?


Eigenlijk niet. Jullie hadden ook gewoon een bedrijf kunnen zijn met opdrachten, maar jullie gebruiken een platform als middel. Het voordeel van een platform is dat ik het kan proberen en als het niet werkt dan stop ik er weer mee. Daarbij behoud ik bij ChainCargo mijn vrijheid en als ik een keer niet kan dan kom ik niet op de black list te staan.


Gelukkig respecteren jullie mijn vrijheid vragen jullie altijd of ik kan en er word niet gezegd dat ik 'moet' rijden, hou dat vast! Want dat is het belangrijkste, dan zou je nog zo veel kunnen betalen maar als het contact slecht is dan hoeft het voor mij niet.

ChainCargo

Fellenoord 51,
5612 AA, Eindhoven, 

The Netherlands


Operatie: +31 (0) 85 88 88 770
Verkoop: +31 (0) 85 88 88 860

Algemeen:  +31 (0) 85 00 13 700

info@chaincargo.eu

ChainCargo is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, updates en handige logistieke tips? Mis niets, schrijf je in en ontvang maximaal 2 keer per maand een update.

googleplay.png
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
apple-app-store.png

Privacy policy ChainCargo b.v. | Algemene Voorwaarden | © 2021 by ChainCargo The Netherlands