Zoeken
  • ChainCargo

Gvt Group Of Logistics En ChainCargo Vieren Één Jaar Samenwerking


We zijn erg verheugd dat we een jaar samenwerking tussen GVT Group of Logistics en ChainCargo kunnen vieren. In juni 2019 hebben we Marcel Vastré (Project & Implementation Manager Transport) ontmoet op het Logistics Community Brabant jaar event.


We werden direct uitgenodigd voor een kennismaking. Dit laat zien dat ze graag verbeteren en nieuwe initiatieven willen omarmen. Na onze afspraak gaf hij ons het vertrouwen en hij was daarmee een van de eerste klanten van ChainCargo. 


'Ons doel is om transport groener en meer duurzaam te maken.' We zijn blij dat GVT Group of Logistics gelooft in onze visie en samen met ons hieraan wil werken. Wij vinden GVT een echte early adopter, ze proberen iets nieuws en beoordelen dan of dit verbetering oplevert voor hun klanten en zichzelf.


Dit zegt GVT Group of Logistics over ChainCargo: 


Een jaar geleden vond de ontmoeting plaats tussen Marcel Vastré (GVT Group of Logistics) en ChainCargo. Er was direct interesse in het platform en er werd dan ook snel getest. En wat kan er veel gebeuren in een jaar!  Inmiddels is de tweede versie uitgerold in onze organisatie en maken we er dagelijks gebruik van. Het platform wordt continu geüpdatet en geoptimaliseerd. Het werkt heel eenvoudig, snel en duidelijk en de service is perfect. Wij zijn erg blij met de samenwerking.