Zoeken
  • ChainCargo

Eenjarig Jubileum Samenwerking Delem - ChainCargo!

Met veel genoegen vieren wij vandaag ons eenjarig samenwerkingsjubileum met Delem! Een jaar geleden, in oktober 2019, nam Delem contact met ChainCargo op met een duidelijke vraag – wij hebben een oplossing nodig om snel, onafhankelijk en met garantie urgent transport te kunnen regelen. Dat was de basis voor een vruchtbare samenwerking.


Vanaf dat eerste moment kenmerkt Delem zich door transparant contact. Dat stelde ons in staat om direct vanaf het begin de wensen goed in te richten en vloeiend samen te werken. Dat gaf snel vertrouwen, met Delem weet je waar je aan toe bent, een fijne partner! 


"Met Delem weet je waar je aan toe bent, een fijne partner!"Delem over ChainCargo:  “Sinds oktober 2019 zijn we bij Delem een tevreden gebruiker van het ChainCargo platform, het biedt Delem de mogelijkheid om op snelle en eenvoudige wijze (snel)transporten flexibel te organiseren. In het verleden liepen de Delem huisvervoerders van destijds steeds vaker aan tegen capaciteitsproblemen, belangrijke oorzaak hiervan was oa Delem’s groeiende vraag naar (snel)transport. Omdat er bij ChainCargo veel vervoerders zijn aangesloten behoort dit probleem gelukkig tot het verleden.”

Toekomstvisie ChainCargo Ons doel is om de gehele transportsector efficiënter en duurzamer te maken. Wij zijn heel blij dat Delem onze visie deelt en met ons aan dit ambitieuze perspectief wil blijven samenwerken.ChainCargo

Fellenoord 51,
5612 AA, Eindhoven, 

The Netherlands


Operatie: +31 (0) 85 88 88 770
Verkoop: +31 (0) 85 88 88 860

Algemeen:  +31 (0) 85 00 13 700

info@chaincargo.eu

ChainCargo is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, updates en handige logistieke tips? Mis niets, schrijf je in en ontvang maximaal 2 keer per maand een update.

googleplay.png
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
apple-app-store.png

Privacy policy ChainCargo b.v. | Algemene Voorwaarden | © 2021 by ChainCargo The Netherlands