Zoeken
  • ChainCargo

Belangrijke ChainCargo update

Met veel enthousiasme kondigen wij hierbij de update en verbeterde versie van ons ChainCargo boekingsplatform aan!


Ons engeneerings- en software-developteam hebben de afgelopen maanden goed naar jullie, de gebruikers, geluisterd en hard gewerkt aan diverse toevoegingen van functies en verbeteringen. Dit allemaal om nog sneller en eenvoudiger zendingen kunnen boeken.


Dit zijn de belangrijkste updates en toevoegingen:


Nieuw service


FTL services – boek je FTL-transport eenvoudig via het platform.


Offertes aanvragen voor FTL-services - vanaf nu is het mogelijk om op ons boekingsplatform ook FTL-services-offertes aan te vragen. Na verzenden van je aanvraag komen wij gegarandeerd binnen 2 uur met een tarief. Deze kan je vervolgens direct op ons platform accepteren of weigeren.


Meerdere FTL trailers in één boeking - als je meer dan 33 pallets hebt waar dus meerdere trailers voor nodig zijn dan kan je nu met één klik deze extra FTL-capaciteit aanvragen.


Plan en beheer in enkele muisklikken al je transporten

Van één pallet tot volledige vrachtwagenladingen


Kies zelf een transportmiddel – in plaats van vrachtgegevens in te voeren kan je nu ook kiezen voor een voertuig dat het meest geschikt is voor jouw zending. Dat kan zijn van bestelauto tot trekker-oplegger combinatie (zeilentrailer/kastenwagen)en trailer met aanhanger.Fixed lanes - heb je regelmatig zendingen van A naar B? Daarvoor kunnen wij vooraf vaste tarieven afspreken. Het is dan niet meer nodig handmatig alle gegevens in te voeren. Kies je betreffende fixed-lane transport direct uit je eigen dashboard.


Inplannen terugkerende zendingen - regelmatig verzenden en/of dezelfde order herhalen? Met deze nieuwe functie kan je eenvoudig meerdere orders voor meerdere data invoeren en inplannen.


Wil je meer weten over deze updates en andere nieuwe en aangepaste functies in ons boekingsplatform? Contact met ons op!