top of page

ONS DOEL

weare-©TITIA-HAHNE.jpg

WIE WE ZIJN:

We krijgen dingen voor elkaar. Wat het ook is, we geven niet op totdat we klaar zijn. In wat we doen en hoe we het doen onderscheiden we ons. We zijn onverschrokken en een klein beetje rebels.

 

En we zijn slim. Dus we luisteren goed en denken na voordat we handelen. Maar zodra we beginnen is het game on.

ONZE KERNWAARDEN:

Core Values

WAAR WE OM GEVEN:

We leven op een fantastisch mooie en unieke planeet. Deze planeet hebben we nodig omdat het de enige is die we hebben. Maar helaas moet die worden beschermd. En dat is aan ons, want als wij het niet doen, wie dan?

 

Wij moeten ervoor zorgen dat de klimaatverandering zo snel mogelijk wordt gestopt. En dit is niet eenvoudig. We moeten onze planeet op de eerste plaats zetten bij alles wat we doen zoals afval verminderen en huidige hulpbronnen hergebruiken.

Dit is waar wij ons voor inzetten.

green-grass-white-clouds.jpg

WAT WIJ DOEN:

Zie je al die enorme vrachtwagens over de snelwegen rijden om essentiële voorraden en goederen af te leveren? De helft is leeg en onderweg om een lading op te halen. Dus als een lege vrachtwagen van A naar B gaat, gaat er toch zeker ook een andere lege vrachtwagen van B naar A. Gek, toch? Dat dachten wij ook.

 

We werken aan een schaalbare oplossing voor deze inefficiënte logistieke patronen! Hiermee hoeft geen enkele vrachtwagen ooit nog een lege rit te maken!

 

Ja, het is een beetje ingewikkelder dan dat, maar we gaan de goede kant op. Wij vertellen je er graag meer over.

werkvloer3.jpg

We are down to earth
            till we start shipping to space 🚀

bottom of page