ChainCargo is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, updates en handige logistieke tips? Mis niets, schrijf je in en ontvang maximaal 2 keer per maand een update.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
googleplay.png
apple-app-store.png

Privacy policy ChainCargo b.v. | Algemene Voorwaarden | © 2020 by ChainCargo The Netherlands

Registreer je bezoek aan de stand van ChainCargo op het LCB JAAREVENT

Het LCB JAAREVENT vindt plaats op het terrein van het Ministerie van Defensie. Daardoor zijn wij verplicht om persoonlijke gegevens op te vragen. Op het jaarevent dien je een legitimatiebewijs mee te nemen. Uiteraard worden deze gegevens verder niet verspreid en alleen gebruikt ten behoeve van het LCB JAAREVENT.

Logistics Community Brabant & ChainCargo
Tijdens het jaarevent van Logistics Community Brabant (LCB) donderdag 13 juni a.s. zal ChainCargo aanwezig zijn op de bedrijven marktplaats. LCB brengt ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek tot logistieke innovaties in Noord-Brabant bij elkaar.

Om de noodzaak van duurzaam transport te benadrukken en toe te lichten vindt ChainCargo, de onderneming voor zakelijke spoedzendingen, het super belangrijk daarbij aanwezig te zijn. 

Locatie
Het LCB JAAREVENT vindt plaats bij Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht op Vliegbasis Gilze-Rijen.

 

Route per auto
De ingang is via de achterzijde van de vliegbasis. Je kunt het beste navigeren op: Moleneind 13, 5126 NK Gilze. Dit is de laatste boerderij voor de entree. Je kan parkeren op de vliegbasis.

Route per openbaar vervoer
Ieder half uur rijden er busjes vanaf station Gilze-Rijen naar de vliegbasis.
Vanuit Tilburg en Breda om .30 en .00 (na aankomst van de trein). Aan het einde van de dag brengt LCB je weer terug naar het station.