chain cargo

voor full truck loads?

hoe werkT

Ons systeem koppelt jouw transport aan een vervoerder die op dat moment het meest efficiënt en dus ook het meest duurzaam dit transport kan verzorgen. Dit doen we door gebruik te maken van bestaande capaciteit die dagelijks op de Europese wegen beschikbaar is.

Al is je vracht nog zo groot of complex, ons brede netwerk van vervoerders garandeert op elk moment van de dag beschikbaarheid en vervoersmogelijkheden in heel Europa.

waar vervoert chain cargo FTL?

Overal!

Wij regelen binnenlandse en grensoverschrijdende zendingen. Waar jij of jouw vracht zich ook bevindt, wij hebben het juiste transportmiddel voor jou beschikbaar!

FTL Trailer (Zeilentrailer / Kastenwagen) – 19-33 pallets

groot netwerk

Als ChainCargo hebben we een groot netwerk van transportbedrijven en dus een grote transportcapaciteit met een hoge beschikbaarheid van alle soorten vrachtwagens en professionele chauffeurs.

TRANSPARant

Met o.a. vooraf prijsopgave en onze live Track & Trace functie heb je volledige controle over het gehele verzendproces. Volg je vracht live totdat deze is afgeleverd.

boxtruck.jpg

BESTAANDE TRANSPORT-

CAPACITEIT

EFFICIENT

duurzaam

Wij maken gebruik van bestaande transportbewegingen waardoor wij het vervoer van je zending sneller en tegen lagere kosten kunnen regelen.

wil je ook FTL vervoeren met chain cargo?

neem dan nú contact met ons op!

 

CHAIN CARGO | OPTIMAAL RENDEMENT UIT BESTAANDE TRANSPORTBEWEGINGEN

ChainCargo

Fellenoord 51,
5612 AA, Eindhoven, 

The Netherlands


Operatie: +31 (0) 85 88 88 770
Verkoop: +31 (0) 85 88 88 860

Algemeen:  +31 (0) 85 00 13 700

info@chaincargo.eu

ChainCargo is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, updates en handige logistieke tips? Mis niets, schrijf je in en ontvang maximaal 2 keer per maand een update.

googleplay.png
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
apple-app-store.png

Privacy policy ChainCargo b.v. | Algemene Voorwaarden | © 2021 by ChainCargo The Netherlands