top of page

ChainCargo is jouw digitale expediteur

voor al je FTL- en koerierstransporten

JE WEGTRANSPORT ONLINE BOEKEN, BEHEREN EN VOLGEN

Boek je FTL-services of koeriersdiensten met ChainCargo. Weg met onoverzichtelijke documenten nabellen van vertraagde zendingen en onverwachte kosten. Met ChainCargo boek, beheer en volg je online eenvoudig al je zendingen. Ga voor meer efficiëntie en visibility én draag bij aan een groenere sector.

Online transport boeken en beheren

ChainCargo geeft je toegang tot een uitgebreid Europees netwerk aan vervoerders. Zo regel je met een paar klikken online je transport. Ons dashboard geeft je inzicht in al je ritten, inclusief de verwachte aankomsttijd en carrier details. Wekelijks of maandelijks transport op dezelfde route nodig? Dit plan je eenvoudig in voor een vast tarief, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Live updates over je zending

Altijd inzicht in de locatie van je zending in het ChainCargo-systeem. Je ontvangt per mail updates over de status van je order, met realtime ophaal- en aflevertijd. Bovendien hoef je nooit meer achter je zending aan te bellen of e-mailen; bij vertraging krijg je automatisch bericht.

Draag bij aan CO2-reductie

Wist je dat de helft van de trucks leeg rondrijdt? ChainCargo koppelt jouw zending aan transport dat in de buurt is, zodat we ‘lege’ kilometers vermijden en CO2-uitstoot verminderen. We compenseren bovendien 100% van alle CO2-uitstoot van transporten die via het platform zijn geboekt.

ZO DOEN WE DAT:

form shipper
Reis mee met het digitale boekings- en admin-systeem van ChainCargo

Registreer je hier als verlader:

EEN SELECTIE VAN EEN AANTAL KLANTEN WAAR WIJ DAGELIJKS MEE WERKEN

INGRAM-logos.jpg
GVT-logos.jpg
Wiedemanlogo-zww.jpg
cleanlease-logo-gray.png
EBUSCO-logo.png
SMIT-V.jpg
bottom of page