top of page
#222-logo.png

CHAIN CARGO HACKATHON 22-2

0F4D4C47-9741-4258-BF1E-CA76DF35ECC0.jpg

WAT IS DE CHAIN CARGO #222 HACKATHON?

Tijdens de ChainCargo Hackathon komen al onze medewerkers op een externe locatie voor 24 uur bijelkaar om nieuw dingen te leren, te innoveren en aan teambuilding te werken.

Het is een intense ervaring waarbij we aan verschillende projecten werken en uitdagingen aangaan op het gebied van inefficiëntie, transparantie en duurzame oplossingen.

 

Het mooiste is dat we al deze uitdagingen samen oplossen, op één plek, in plaats van aan ons eigen bureau. Ook ervaren we tijdens ChainCargo Hackathon hoe leuk en inspirerend het is op een andere manier dan gewoonlijk met collega's samen te werken.

WHY DO WE ORGANIZE HACKATHONS?

Het brengt ons samen

Hackathon leert je hoe je als een team kunt werken en ervaringen van zowel overwinningen als mislukkingen kunt delen. Het brengt teamgenoten dichter bij elkaar en zorgt ervoor dat je elkaar als vanzelfsprekend vertrouwt.

Het zorgt voor inspiratie

We bouwen verder op elkaars kennis en komen met ideeën waar niemand van ons in een andere situatie aan zou hebben gedacht.

In een omgeving vol energie en vastberadenheid werken motiveert onze teams en stelt je open voor nieuwe, voorheen ondenkbare samenwerkingsoplossingen.

 

Beter samenwerken leidt tot betere resultaten.

DSC_1550.jpg
A03B5506-ED58-4EE9-8A86-610617D8B654.jpg
vacatures

UNLEASH YOUR INNER HACKER

Door out of the box te denken en op een creatieve 'onbekende' manier samen te werken proberen we zo met z'n allen de volgende 'big step' voor te bereiden.

Dat is waar het voornamelijk bij ChainCargo #222 Hackathon om draaide. En de gezelligheid natuurlijk!

 

Volgend jaar weer, tot dan!

bottom of page