CHAIN ESCARGOT

Er zijn van die zendingen die je liever niet bezorgd wilt zien. Daarvoor zou een koeriersdienst Chain Escargot een ideale service zijn. Lekker langzaam, lekker onbetrouwbaar, mogelijk komen deze stukken helemaal niet op de plaats van bestemming maar belanden ze met een fijn knoflook- botersausje op je bord.

Geintje natuurlijk. Moet kunnen in deze serieus moeilijke tijden. Dus nee, een leuke woordspeling maar deze slak gaat voor ons niet koerieren… 1 april!!!

 

Wij van ChainCargo doen juist het tegenovergestelde dan wat ChainEscargot beoogd. Je boekt je zending online op ons platform en een koerier uit ons enorme netwerk levert zo efficiënt, duurzaam en snel mogelijk, in zo weinig mogelijk km’s, je zending op de plaats van bestemming. Allemaal live te volgen met onze unieke live track & trace functie.

 

Hoe dit werkt en hoe wij dat doen? Laat je overtuigen en boek een demo!!

CHAINCARGO-LOGO.png

ChainCargo

Fellenoord 51,
5612 AA, Eindhoven, 

The Netherlands


Operatie: +31 (0) 85 88 88 770
Verkoop: +31 (0) 85 88 88 860

Algemeen:  +31 (0) 85 00 13 700

info@chaincargo.eu

ChainCargo is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, updates en handige logistieke tips? Mis niets, schrijf je in en ontvang maximaal 2 keer per maand een update.

googleplay.png
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
apple-app-store.png

Privacy policy ChainCargo b.v. | Algemene Voorwaarden | © 2021 by ChainCargo The Netherlands